Program


Emlékezés Dr. Tóth Zoltán Józsefre

Emlékezés Dr. Tóth Zoltán Józsefre

Emlékezés Dr. Tóth Zoltán Józsefre
műsoros megemlékezés, 120 perc, 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 8. szombat, 11:00

Rendező: Jelenczki István

A Dr. Tóth Zoltán József Alapítvány és a Megmaradás Alapítvány tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és családját, a 2018. december 8-án, szombaton, délelőtt 11 órakor megrendezésre kerülő műsoros megemlékezésre.

Itt kerül bemutatásra a létrehozott két alapítvány, valamint egy műsoros emlékezés, amely megidézi Dr. Tóth Zoltán József szellemiségét.

A műsorban fellépő művészek: Benkő Dóra Rózsa népdalénekes, Galánfi András előadóművész, Jelenczki István filmrendező, Kuttner Fruzsina citeraművész, Meister Éva előadóművész, Miklósa Erika operaénekes, Oberfrank Pál előadóművész, Petrás Mária népdalénekes, Takács Bence előadóművész és Vesztergám Miklós tárogató művész

A műsor háziasszonya: Kurucz Éva

"2018. január 28-án, 51 évesen dr. Tóth Zoltán József megtért a Teremtő Atyához. Halála, amely hirtelen és váratlan volt, súlyos vesztesége a Magyar Nemzetnek, azoknak, akik a Szent Korona Tanban, annak eszmeiségében, a történeti alkotmányban hitték és látták-látják, tudják a Magyar Nemzet megmaradását és jövőjét. Dr. Tóth Zoltán József jogász, jogtörténész, alkotmányjogász, politológus, egyetemi oktató, szakíró, a Magyar Szent Korona tannak és a történeti alkotmány tudós kutatója, oktatója volt, és egyben annak a gyakorlatban való képviselője. Egy olyan embert veszítettünk el, aki életével, tetteivel, a megszerzett tudásának továbbadásával, a Szent Korona eszmeiségének gyakorlati képviseletével szolgálta, tanította a Történelmi Magyarország fenn- és megmaradását." JI.

Az eseményen lehetőség lesz az alapítványok támogatására, az előcsarnokban adománygyűjtő dobozt helyezünk el. Köszönettel várjuk támogatásukat a Dr. Tóth Zoltán József és a Megmaradás Alapítvány számára.

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

További ajánlataink


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!