Program


Eötvös10 Gyermekjóga

Eötvös10 Gyermekjóga

A gyerekjóga egy olyan érzelemközpontú mozgásforma, amelynek minden egyes pillanatát átszövi a játékosság és a mese. A gyerekjóga órákon a mesék világában barangolunk, állatok bőrébe bújva játékos, utánzásos formában mozgunk, így sajátítva el a jóga alapjait.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 2. szerda, 16:31

Eötvös10 Gyermekjóga

Gyere el és ülj fel velünk a varázsszőnyegünkre!
szerdánként 16.30−17.30 (3-9 éves gyerekeknek)

Izgalmas kaland, móka és nevetés várja a kicsiket.

A gyerekjóga egy olyan érzelemközpontú mozgásforma, amelynek minden egyes pillanatát átszövi a játékosság és a mese. A gyerekjóga órákon a mesék világában barangolunk, állatok bőrébe bújva játékos, utánzásos formában mozgunk, így sajátítva el a jóga alapjait.

Célja a gyerekek mozgásigényének kielégítése, érzelmi intelligenciájának fejlesztése. A foglalkozások által a gyerekek jobban megismerhetik a testüket, mozognak, relaxálnak és a közös játék örömén keresztül kapcsolódnak egymáshoz.

Jógaoktató: Vass Éva

A programon való részvételhez regisztráció szükséges az evi.vass21@gmail.com e-mail címen keresztül.

Ajánlatunk


Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Zenés Kalandtúra – musical két részben-

További ajánlataink


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó…

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!