Program


EVERYNESS • Company Wang Ramirez

EVERYNESS • Company Wang Ramirez

Egyfajta neologizmus, ami az univerzum hangulatát idézi fel. Ezzel a művel a Company Wang Ramirez új megközelítésben használja az emberi testet, a mozgást és a díszleteket. Öt táncos, egy hatodik, titokzatos személy, valamint egy fehér és szinte átlátszó gömb igazán meglepő hatásokat kelt a színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 25. hétfő, 19:00

Company Wang Ramirez
EVERYNESS

Egyfajta neologizmus, ami az univerzum hangulatát idézi fel. Ezzel a művel a Company Wang Ramirez új megközelítésben használja az emberi testet, a mozgást és a díszleteket. Öt táncos, egy hatodik, titokzatos személy, valamint egy fehér és szinte átlátszó gömb igazán meglepő hatásokat kelt a színpadon. Wang és Ramirez a nemzetnek a szülőföldhöz való kapcsolatát helyezi előtérbe, az emberek egymáshoz való viszonyát, és azt, hogy mit jelenthet ennek a kapcsolatnak a megszűnése. Mindezt a Schallbauer által komponált zene festi alá.

Előadó: Company Wang Ramirez, Clash66
Eredeti zene: Schallbauer
Hangterv és hangosítás: Clément Aubry
Világítástervező: Cyril Mulon
Világítás-asszisztens: Guillaume Giraudo
Dramaturgia: Roberto Fratini
Díszletterv: Constance Guisset
Felfüggesztés: Kai Gaedtke
Stylist: Linda Ehrl
Rendezés és koreográfia: Honji Wang & Sébastien Ramirez

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

További ajánlataink


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!