Program


Ezt kapd el! Zsonglőr matiné 7-99 éveseknek

Ezt kapd el! Zsonglőr matiné 7-99 éveseknek

Zsonglőr játszóház kicsiknek és nagyoknak (7 éves kortól)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 24. vasárnap, 10:30

A Magyar Zsonglőr Egyesület művészei parádés bemutatóval és sok-sok játékkal várják a gyerekeket a játszóházban, ahol kipróbálható számos zsonglőreszköz: lesz ördögbot, virágbot, lesznek labdák, buzogányok, meteor/poi, kontaktlabda, és még tányérforgatás is.

A játékok önállóan is felfedezhetők, lehet velük gyakorolni, és lehet a zsonglőroktatótól is tanulni. Az ügyességi és koncentrációfejlesztő játékok felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt a játszás felhőtlen örömét, élvezetét nyújtják.

NAPI BELÉPŐVEL 10% ENGEDMÉNY A NAPFÉNYES ÉTTEREMBEN

Finom ételek - különleges programok: ez a Napfényes Étterem és Rendezvényterem. Egy helyen, külön parkolás és utazgatás nélkül gondoskodhat egy kellemes esti kulturális és gasztronómiai programról. A belvárosi Veres Pálné és Curia utca sarkán található Napfényes Étterem Rendezvénytermébe a lejárat az Étterem oldalában, a Curia u. 2. felől van. 
A programváltozás jogát fenntartjuk.
A Rendezvényterem a műsorok kezdete előtt fél órával nyit, a büfében friss limonádéval és helyben sült pogácsával várjuk vendégeinket. Asztalfoglalás a műsorok utánra: 36-20-311-0313. Információ a Rendezvényterem műsorairól, illetve terembérlésről: 36-30-231-6128 vagy info@napfenyesprogramok.hu. Szeretettel várjuk!

Ajánlatunk


Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

További ajánlataink


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!