Program


EztRád
5

EztRád

Előadásunk egy zenés színházi kísérlet a világról alkotott benyomásaink alapján. A nézővel való aktív játék sok humorral, zenével és talán annál is több felkiáltó- és kérdőjellel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 16. csütörtök, 19:00

EztRád
Zenés alternatív társadalomkritika
A Nézőművészeti Kft és a Szkéné közös előadása

Előadásunk egy zenés színházi kísérlet a  világról alkotott benyomásaink alapján. A nézővel való aktív játék sok humorral, zenével és talán annál is több felkiáltó- és kérdőjellel.

Játsszák:
Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Parti Nóra,
Molnár Gusztáv, Katona László, Kovács Krisztián

Az előadás szövegének létrehozásában Csányi Vilmos, Dragomán György, Tasnádi István, Vinnai András és Háy János is  segítségünkre volt.

Az előadás elnyerte a 2016-os Vidor Fesztivál különdiját!

Asszisztens: Hodászi Ádám
Dramaturg: Gyulay Eszter
Zene: Monori András
Jelmez: Kiss Julcsi
Tér: Tamás Gábor
Mozgás: Bodor Johanna
Fény: Mervel Miklós

Rendező: Scherer Péter

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

További ajánlataink


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!