Program


Farkasházi Réka és a Tintanyúl karácsonyváró koncertje |  A család a legnagyobb kincs

Farkasházi Réka és a Tintanyúl karácsonyváró koncertje | A család a legnagyobb kincs

2018-ban megszületett Réka harmadik gyermeke, és ezáltal még inkább igaz lett a sokak által kedvelt dal mottója: a család a legnagyobb kincs!

A kis családon kívül a Tintanyulak nagy családját is várja a kétszeres Fonogram-díjas zenekar egy vidám karácsonyváró koncertre, ahol felhangzanak régebbi kedvenc bulizós dalok, és az ünnepre készülődés dallamai mellett vadonatúj családi slágerek is, amelyek Farkasházi…  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 9. vasárnap, 14:00

2018-ban megszületett Réka harmadik gyermeke, és ezáltal még inkább igaz lett a sokak által kedvelt dal mottója: a család a legnagyobb kincs!

A kis családon kívül a Tintanyulak nagy családját is várja a kétszeres Fonogram-díjas zenekar egy vidám karácsonyváró koncertre, ahol felhangzanak régebbi kedvenc bulizós dalok, és az ünnepre készülődés dallamai mellett vadonatúj családi slágerek is, amelyek Farkasházi Réka és a Tintanyúl készülő új Családi Albumán szerepelnek majd.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

További ajánlataink


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!