Program


Fellélegzés #20 – Amadinda, Söndörgő

Fellélegzés #20 – Amadinda, Söndörgő

Az Amadinda és a Söndörgő találkozása a színpadon bizonnyal komoly energiákat fog felszabadítani, külön-külön is, és együtt is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 30. vasárnap, 18:00

Fellélegzés #20 – Amadinda, Söndörgő

Söndörgő
Eredics Áron, Eredics Benjamin, Eredics Salamon, Eredics Dávid, Dénes Ábel

Amadinda ütőegyüttes
Bojtos Károly, Holló Aurél, Rácz Zoltán, Váczi Zoltán

Harminchat éve alakult a nyugodt szívvel nemzeti kincsnek nevezhető a Bojtos Károly, Holló Aurél, Rácz Zoltán és Váczi Zoltán alkotta Amadinda ütőegyüttes, amely a legkülönbözőbb földrészek és népek tradicionális zenében éppoly otthonossággal mozog, mint a klasszikus és kortárs művészi zenében, s tavaly a Muzsikás együttessel jelentettek meg közös lemezt. Hozzájuk képest fiatalnak számít a 25. születésnapját idén ünneplő Söndörgő, amelyet három Eredics fivér és egy unokatestvér alakított, s bár a családi és szellemi gyökereik egyaránt a Vujicsics együtteshez vezetnek, mára teljesen egyedi arculatot alakítottak ki, a népzenét pedig azzal a kreativitással és előadói fantáziával kezelik, ahogyan eredeti – s mára már megszűnt – közegében kezelték azt. Az Amadinda és a Söndörgő találkozása a színpadon bizonnyal komoly energiákat fog felszabadítani, külön-külön is, és együtt is.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

zenés átirat két részben

További ajánlataink


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!