Program


Farkas Gábor koncertje

Farkas Gábor koncertje

Fenyő László Liszt Ferenc-díjas csellista tizenhárom éves volt, amikor felvették a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem különleges tehetségek osztályába. Rendkívüli technikai képzettsége, biztos stílusérzéke és szokatlanul nagy repertoárjának köszönhetően egy sor nagy nemzetközi versenyen ért el előkelő helyezést.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 11. szombat, 15:00

Tanulmányainak befejezése után Bernard Greenhouse professzornál (USA) tökéletesítette tudását. 2012-től a karlsruhei Zeneművészeti Főiskola tanszékvezető professzora. Lélegzetelállító technikájának és erőteljes, érzelmekben gazdag kifejezőkészségének köszönhetően minden koncertje különleges élményt nyújt, ahol a zene mindig új, eddig ismeretlen arcát mutatja meg.

Homoki Gábor Junior Príma díjas hegedűművész hatévesen kezdett hegedülni, 2002-től a Bartók Konzervatórium előkészítő tagozatán tanult, majd a Zeneakadémián diplomázott. A Kelemen Kvartett alapító tagja. 2003-ban legfiatalabb indulóként különdíjas volt a Bárdos Alíz hegedűversenyen, ahol 2005-ben és 2007-ben is első díjas lett. 2011-ben megnyerte a Pekingi Nemzetközi Zenei Versenyt. A VI. Melbourne-i Kamarazene Versenyen második díjat, közönségdíjat és „Musica Viva” különdíjat is nyert.

Nagy Péter Liszt Ferenc-díjas zongoraművész nyolcéves korában felvételt nyert a Zeneakadémia akkoriban alakuló „Különleges Tehetségek Iskolájába”, itt is diplomázott. Megnyerte a Magyar Rádió zongoraversenyét és Bordeaux-ban a Fiatal Előadók Fesztiválját. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára, a Doktor Iskola billentyűs programjának vezetője.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

További ajánlataink


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!