Program


Folkbeat halloween party - koncert és táncház

Folkbeat halloween party - koncert és táncház

A Folkbeat zenekar egy új színfolt a könnyűzenei, világzenei palettán. Könnyed, laza hangvétel jellemző dalaikra, melynek alapja a népzene, amiből új színvonalas popzene válik.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 2. szombat, 20:00

Folkbeat halloween party - koncert és táncház

Mi jut eszedbe a Halloween szóról? Boszorkányok, kísértetek? Így bizony, ez a bizarr és rejtélyes dolgok éjszakája – és egyben ideális időpont egy kis szórakozásra! Tarts velünk a város legszuperebb Halloween-partiján, ahol tökfaragás és cukorkagyűjtés nem lesz, ám a zenekar borzongató jelmezekben csap a húrok közé! Gyere te is beöltözve, jutalomban részesülsz! Mi pedig ígérjük, hátborzongatóan jó bulival készülünk!

A Folkbeat zenekar egy új színfolt a könnyűzenei, világzenei palettán. Könnyed, laza hangvétel jellemző dalaikra, melynek alapja a népzene, amiből új színvonalas popzene válik.

A zenekar tagjai:
G Nagy Réka Viktória - ének
Csasznyi Imre - ének
Maráth Viktor - billentyű
Kálmán Dániel - basszusgitár
Czupi Áron - dob
G Nagy Zerénd - gitár

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

További ajánlataink


A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!