Program


Fonó Szerda Klub

Fonó Szerda Klub

A hagyományos magyar népzenét játszó Magos Együttes a táncházmozgalom egyik legkiemelkedőbb fiatal formációja. Repertoárjuk alapját a 20. század nagy népzenekutatóinak gazdag gyűjtött anyaga és az utolsó élő adatközlő mesterektől megszerzett hangszeres tudásuk adja, így elevenítve meg főként Erdély különféle tájainak színes zenei világát a lassú, lírai, szerelmes daloktól a feszes lüktetésű táncdallamokig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 9. szerda, 19:00

A hagyományos magyar népzenét játszó Magos Együttes a táncházmozgalom egyik legkiemelkedőbb fiatal formációja. Repertoárjuk alapját a 20. század nagy népzenekutatóinak gazdag gyűjtött anyaga és az utolsó élő adatközlő mesterektől megszerzett hangszeres tudásuk adja, így elevenítve meg főként Erdély különféle tájainak színes zenei világát a lassú, lírai, szerelmes daloktól a feszes lüktetésű táncdallamokig. A zenekar a táncházmozgalom legnépszerűbb tájegységei (Kalotaszeg, Mezőség, Szatmár) mellett, a Maros mente és Székelyföld legkülönlegesebb muzsikáit bemutatva vezeti be a közönségét Erdély népzenei hagyományába a koncertjei során.

Ajánlatunk


A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

További ajánlataink


Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!