Program


FONÓ25 -  Fonó Selection

FONÓ25 - Fonó Selection

Négynapos mulatozás veszi kezdetét szeptember 16-án a Fonó 25. évének fennállásából! Gyertek és ünnepeljétek meg velünk! A 25 év tapasztalatával válogattuk össze a műsorokat úgy, hogy minden Fonó rajongó talál kedvére való programot.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 19. szombat, 20:00

FONÓ 25 Folkfőváros - Fújjuk el együtt a gyertyát a Fonó tortájáról!

Négynapos mulatozás veszi kezdetét szeptember 16-án a Fonó 25. évének fennállásából! Gyertek és ünnepeljétek meg velünk! A 25 év tapasztalatával válogattuk össze a műsorokat úgy, hogy minden Fonó rajongó talál kedvére való programot. Az elcsendesedős, ülős koncertektől kezdve az éjszakába nyúló táncos mulatságig terjed a repertoár a kulturális palettán! Minden egyes este hajnalig tartó táncházzal zárjuk a napot! Felvonul a Fonó színe-java! Az első napon a Fonó Szerda keretein belül Szalonna és Bandája lép színpadra. A három tematikus napon pedig a múltból táplálkozó de a jövőbe mutató, válogatott koncertekkel készülünk: a Kamara Selection napján (csütörtökön) kamara produkciókat, a Duo Selection napján (péntekeken) duó felállásokat, a Fonó Selection napján (szombaton) pedig nagykoncerteket nézhetnek, hallgathatnak meg az ide látogatók. 25 év, 4 nap, 13 koncert, 4 táncház, több mint 50 fellépő és ti! Vigadjatok velünk!

Fonó Selection:
Balogh Kálmán-Lukács Miklós koncert
Karaván Família és barátai koncert
22:30 Csángálló

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

További ajánlataink


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!