Program


Formula 1 Magyar Nagydíj 2022 - Állójegy Vasárnap
2

Formula 1 Magyar Nagydíj 2022 - Állójegy Vasárnap

Az álló jegy a Hungaroring területén belüli állóhelyekre enged belépést. A jegyek nem konkrét helyre szólnak, azok az erre a célra kialakított területre (füves terület) engednek a nézőknek szabad elhelyezkedést. A látogató egészen a pályacsík közelében található kerítésig, a biztonsági személyzet által engedélyezett közelségig le tud menni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 31. vasárnap

Formula 1 Magyar Nagydíj 2022 - Állójegy Vasárnap

Az álló jegy a Hungaroring területén belüli állóhelyekre enged belépést. A jegyek nem konkrét helyre szólnak, azok az erre a célra kialakított területre (füves terület) engednek a nézőknek szabad elhelyezkedést.

A látogató egészen a pályacsík közelében található kerítésig, a biztonsági személyzet által engedélyezett közelségig le tud menni.

Az állójegyekkel a tribünökön nem lehet tartózkodni, a tribünök elé nem lehet beállni.

Legkönnyebben megközelíthető: az összes kaputól.


FONTOS INFORMÁCIÓ! AZ FIA A VERSENY MEGRENDEZÉS IDŐPONTJÁNAK MEGVÁLTOZTATÁSI JOGÁT FENNTARTJA!

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

További ajánlataink


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!