Program


Four stars - Csenki, Janklovics, Kőhalmi, Szomszédnéni, vendég: Elek Péter

Four stars - Csenki, Janklovics, Kőhalmi, Szomszédnéni, vendég: Elek Péter

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 28. péntek, 23:00

Az előadás időtartama kb. 2 óra, 1 szünet.

Csenki Attila

A Dumaszínház társulatának tagja.

Adrenalinfüggő, pacalsaláta-alkotó szülők gyermekeként Kiskunfélegyházáról indult el szerencsét próbálni előbb az egyetemre, aztán Angliába. Később a régiség-kereskedelem, majd a hivatásos humor felé fordult.

A bulvármagazinok és Cirmi cica, mágikus hengerrel felvértezett réme, akit az újságírók csak úgy emlegetnek: A humorista, akinek a nevét nem ejtjük ki!.

Örök lázadóként szabotálta a névrokonok klubját, felfedezte a szocreál-szellemvárost, és bátran kritizálta a kommandós mosógépszerelőket. A polgárpukkasztás nála becsületbeli ügy, szívesen tágítja a határokat, miközben szakértője lett a terhes szakirodalomnak is.

Bőrpuff-varró realista, az örök felháborodott vidéki, aki a Mónika showba nem jutott be, a Humorfesztivál döntőjébe viszont igen. India szakértő, a csenkizmus, mint vallási eszmerendszer megalkotója, tehetség-kutató.

Janklovics Péter

A Dumaszínház társulatának tagja.

A Kisherceg tudósa, a Revizor, járási orvosa, idegbeteg, tolószékes rendező, zeneakadémiai oktató, és a Sziget arca is volt már.

Egy ember, akiben számtalan személyiség találkozik most már a dumaszínpadon is. Színész, humorista, performansz-harcos, kisfilm-hős, és szerethető antihős, alkalmi jelleggel rádiós műsorvezető. Évtizedes színészi tapasztalattal is lámpalázas előadás előtt.

Megmondta: senkiháziak kezében a popszakma, és nem megy ki a Szigetre, inkább üzérkedik a jegyekkel. Susogós melegítő, zsír verda, trikó, fonetikus angoltudás, ő Mr. Prodizsáj, akinek a humorára sem mondhatja senki, hogy nem tetszetős.

A literál zenei stílus nagykövete, a legtehetségesebb Michael Jackson-imitátor Michael Jackson óta.

Kőhalmi Zoltán

A Dumaszínház társulatának tagja.

Ibicsoki Zoltán, meteorbecsapódás-emlékhely, gesztenyével megdobált menyasszony, toló uszály, szotyi-vonal. Aki szereti a stand-up comedy műfaját, annak az előző kifejezések olvastán minden bizonnyal beugrik a Dumaszínház egyik legnépszerűbb humoristájának neve. 

Ahogy szülővárosában, Szentesen sokan ismerik, Kőhalminé Zolika azonban nem a dumaszínpadon kezdte a pályát. A Karinthy-gyűrűvel kitüntetett, pályaelhagyó építészmérnök valójában sosem akart kiállni és beszélni, jól érezte magát a háttérben. Szerencsére, mégis megpróbálta. 
A szomorú bohóc nem is olyan szomorú, hiszen háromgyermekes, boldog családapa és férj, Humorfesztivál-győztes, a műfaj egyik legrutinosabb képviselője. Nem politizál, nem beszél celebekről és nem káromkodik. Sikeres saját estje után a Showder Klub speciális adásában, elsőként készíthetett önálló adást.

Szomszédnéni Produkciós Iroda

A Dumaszínház társulatának tagjai. A Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat 2001-ben alakult, tagjai Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs. Ők a Showder Klub , a Comedy Central és a Rádiókabaré állandó fellépői, 2011-ben megkapták a Magyar Rádió „humor-oszkárját” a Bon Bon díjat, majd 2014-ben a Karinthy-gyűrűt. A legújabb estjük a „Nem azért mondom!” azoknak a névtelen hősöknek szól, akiket nap, mint nap idegesítenek, bosszantanak és irritálnak olyanok, akik amúgy is „nem azért mondták”.  Aki jobban meg szeretné ismerni őket, azoknak ott a „Szomszédnéni: Együtt és külön” stand up műsoruk. Az önálló előadások mellett Litkai Gergellyel kalandoznak multilandben – „Cégeshármas” című előadásuk az Excel hiénáknak és az idegösszeomlás szélén álló középvezetőknek szól, nem kizáró jelleggel.

Elek Péter

Színes, magyarul beszélő előadó, a Dumaszínház és a Showder Klub fellépője.

Előadásaiban gyakran beszél a nők lelki világáról, és az ezt enyhítendő egyetemes történelemről és Mohácsról. Tőle ismerjük Kidobó István legendáját, emellett csapvíz és CSOK influencer is.

Céges fellépéseket is vállal. Ezekről referenciák:

Steve Jobs: "Szuper este volt, nekem különösen a Windowsos poénok tetszettek!"

Elon Musk: "Remekül éreztük magunkat, előadás után még tanácsokkal is ellátott. Én a "Kandó" nevet akartam adni az elektromos autónknak, de Peti ötlete a "Tesla" végülis meggyőzött.

Bill Gates: "Nagyon bírtam Peti humorát, mondjuk a végén azt az Windowsos poént kihagyhatta volna."

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

További ajánlataink


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!