Program


FRÖCCS Buda Lászlóval - Mikor vagyok elég jó? - Az önelfogadás nehézségei
2

FRÖCCS Buda Lászlóval - Mikor vagyok elég jó? - Az önelfogadás nehézségei

Nem vagyok elég jó, elég szép, elég tehetséges, kedves, talpraesett, tettrekész stb. stb. Rengetegféleképp tudjuk azt üzenni magunknak, hogy nem vagyunk elfogadhatóak. Miért alakulnak ki ezek a mechanizmusok? Hogyan működik az önszabotázs, és mit tehetünk ellene? A negatív érzések és üzenetek miben és hogyan nyilvánulnak meg testi és lelki szinten?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 26. csütörtök, 19:00

Érdemes kihívások elé állítani magunkat, hogy fejlődjünk, de vajon hol van a határ az egészséges önértékelés és a szigorú önkritika között? Miért és hogyan távolodunk el magunktól annyira, hogy önutálatba, lényünk megbetegítésébe fektetjük a magunkra szánt időt? 

 

Buda Lászlóval szeptemberben arról beszélgetünk, hogyan tudunk közelíteni az önelfogadáshoz, a lényünk gyógyításához. Rájátszik a Momentán.

 

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.
Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

További ajánlataink


Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!