Program


FRÖCCS Tari Annamarival - Párkeresés harmincon túl... - Párkapcsolati bolyongásaink

FRÖCCS Tari Annamarival - Párkeresés harmincon túl... - Párkapcsolati bolyongásaink

Interaktív lélekbúvárkodás. Szórakoztató szituációk kapcsolatainkról – a kigabalyodásban segít pszichológus szakértőnk.
Mit tegyünk, hogyha “már benne vagyunk a korban”, és még nem volt vagy éppen nincs párkapcsolatunk? Hogyan küzdjük le a szorongást és a stresszt, amit a párkeresés okoz? Érdemes titkolni, ha nincs elég tapasztalatunk? Vagy épp azt érdemes elhallgatni, ha már túl sok van? Hol és hogyan ismerkedjünk,…  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 24. vasárnap, 19:00

Interaktív lélekbúvárkodás. Szórakoztató szituációk kapcsolatainkról – a kigabalyodásban segít pszichológus szakértőnk.

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

---“Már mindenki járt valakivel, csak én nem” - hogyha ez a mondat egy tizenéves szájából hangzik el, csak mosolygunk egyet. Ha viszont egy huszonéves, pláne harmincéves mondja, az inkább furcsa, kínos, és társadalmilag nem igazán elfogadott. A “biztosan valami baj van velem” szorongása egyre erősödik, az önbizalom pedig egyre csökken az évek során, így tényleg sokszor egyre nehezebbé válik a pártalálás. De ha van tapasztalatunk, és harmincas éveinkben egyedül vagyunk, az sem biztos, hogy könnyebb helyzet.

Mit tegyünk, hogyha “már benne vagyunk a korban”, és még nem volt vagy éppen nincs párkapcsolatunk? Hogyan küzdjük le a szorongást és a stresszt, amit a párkeresés okoz? Érdemes titkolni, ha nincs elég tapasztalatunk? Vagy épp azt érdemes elhallgatni, ha már túl sok van? Hol és hogyan ismerkedjünk, mi alapján döntsünk?

Tari Annamária és a Momentán Társulat a társkeresés kanyargós útjain bolyonganak majd, és megpróbálják a humor, játék és beszélgetés segítségével felfejteni a harmincasok kapcsolati nehézségeit, történeteit, sikereit.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

További ajánlataink


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!