Program


Gányi Miklós & Friends: Stayin' Cool

Gányi Miklós & Friends: Stayin' Cool

A zenekar stílusának kiindulópontját a tradicionális mainstream jazz adja, amelyet a zenészek teljesen sajátos módon formálnak át a színpadon, bármiféle kötöttség nélkül. Gányi Miklós kvartettje a jazz hagyományos szellemiségét viszi tovább, néhol a dixie- és swing-korszak hangulatát idéző színekkel, máskor viszont egészen modern, már-már a szabad zene határait feszegető hangzásokkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 14. péntek, 20:00

Ez az alapvető beállítottság a kompozíciókban is megjelenik, amelyek a lehető legtöbb teret engedik az improvizációnak. Gányi Miklós együttese 2016-ban jött létre. A zenekar bemutatkozó koncertje a Bartók Rádió születésnapja alkalmából, élő közvetítés formájában valósult meg. Ennek sikerét követően a formáció az ország több városába eljutott, koncerttermekben, fesztiválokon és klubokban egyaránt játszik. A zenekarvezető nevét triójáról is ismerheti a közönség: három lemezt rögzítettek a japán Atelier Sawano kiadó számára, amelyek közül az első album (Beyond the Moment) megjelenése után két hónappal egészen a tokiói lemezeladási lista harmadik helyéig menetelt, olyan előadók lemezei között, mint Bill Evans, a Modern Jazz Quartet, Enrico Pieranunzi vagy éppen a Herbie Hancock-kal turnézó Kamasi Washington.

Közreműködik:

Gányi Miklós - zongora
Soso Lakatos Sándor - szaxofon
Oláh Péter - nagybőgő
Lakatos Pecek András - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

További ajánlataink


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!