Program


Gáspár Károly Special Trió

Gáspár Károly Special Trió

Gáspár Károly zongorista kompozíciói frissek és előremutatóak, melyek ugyanakkor tiszteletben tartják a jazz mainstream gyökereit is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 29. szombat, 20:00

Gáspár Károly Special Trió

Közreműködik:
Gáspár Károly - zongora
Jónás Géza - nagybőgő
Bágyi Balázs - dob

Gáspár Károly zongorista a hazai jazz szcéna meghatározó alakja, aki eddig már három sikeres trió lemezzel jelentkezett, és hamarosan megjelenik szóló zongora albuma is. Kompozíciói frissek és előremutatóak, melyek ugyanakkor tiszteletben tartják a jazz mainstream gyökereit is. 2017-ben megjelent, The Outsider című, Fonogram-díjra jelölt albuma után 2019-ben jelentkezett a szintén Fonogram-díjra jelölt, Salvation címet viselő koronggal, rajta saját kompozíciói mellett egy Horváth Jenő-szerzeménnyel, valamint Charlie Haden néhány szerzeményénenak átiratával. Harmadik triólemeze, a 2021-ben megjelent Philosophy – az előző két lemez vonulatát követve – romantikus és esztétizáló muzsikát tartalmaz a klasszikus zene hatásaival fűszerezve.

Ezúttal a Pege Aladár Jazz Nagybőgő Verseny győztesével, Jónás Gézával, és a jazz-dobolás kiemelkedő alakjával, a Magyar Jazz Szövetség elnökével, Bágyi Balázzsal lép színpadra, hogy jazz standard-ek interpretációja által mutassa meg a közönségnek zenei ars poetica-ját.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

További ajánlataink


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!