Program


George Tabori - Harmadrosta Csoport: Mein Kampf (Harcom)
9

George Tabori - Harmadrosta Csoport: Mein Kampf (Harcom)

Sötétségbe fúló groteszk komédia egy csirkéről, egy ideológiai közhangulatot meglovagoló német politikusról, és arról, hogy a szeretet életveszélyes dolog.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 10. vasárnap, 19:00

Sötétségbe fúló groteszk komédia egy csirkéről, egy ideológiai közhangulatot meglovagoló német politikusról, és arról, hogy a szeretet életveszélyes dolog.

2021 májusában állt össze a Harmadrosta Csoport, többnyire huszonéves fiatalokból. Augusztus végén mutatták be Shakespeare Hamlet c. drámáját Nádasdy Ádám fordításában. Ezt tizenhárom alkalommal játszották teltház előtt az Óvóhelyen, majd a produkció két bemutatóra is meghívást kapott az Ördögkatlan Fesztiválra. A csapat ezúttal George Tabori: Mein Kampf c. szatírikus művét adaptálta, a tőlük megszokott fiatalos lendülettel, humorral, és húsbavágóan drámai részekkel

A Harmadrosta Csoport a B32 színházi mentorprogramjának első mentoráltjai, akik szakmai tanácsokat és segítséget kapnak Gyulay Eszter dramaturgtól, a Nézőművészeti Kft. művészeti vezetőjétől, Rába Roland színész/rendezőtől és Tárnoki Márk rendezőtől.

Fordította: Kurdi Imre

Szereplők: Borköles Bence, Jordán Flóra, Kardos Tibor, Szatmári Alíz/Tabajdi Anna, Tárkányi Damján

Koreográfia: Jenei Márton

Díszlet és jelmez: Domahidy Veronka

Rendező: Szigeti Balázs

Az előadás hossza kb. 90 perc.

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

További ajánlataink


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!