Program


Goethe Jazz / Rainer Böhm Quartet
3

Goethe Jazz / Rainer Böhm Quartet

Hangulatok megragadása és érzelmek kifejezése - ez az, amire Rainer Böhm saját zenei univerzumában törekszik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 4. péntek, 20:00

Goethe Jazz / Rainer Böhm Quartet

Közreműködik:
Rainer Böhm - zongora
Wanja Slavin - szaxofon
Josh Ginsburg - bőgő
Peter Gall - dob

A konzervatóriumi jazz-zongoratanárként is tevékenykedő, számos díjjal kitüntetett fiatal muzsikus, Rainer Böhm zenéje stilisztikailag a modern jazzhez köthető, de számos más kor stílusa (a klasszikusok közül például a francia zeneszerző, Olivier Messiaen) hatása is formálja. Böhm zenei identitásának középpontjában a műfaji határok átlépése áll: számára a klasszikus zene és a jazz nem ellentétes egymással, hanem tökéletesen kiegészíti egymást.

Wanja Slavin szaxofonosban, Peter Gall dobosban és Josh Ginsburg bőgősben három olyan zenésztársra talált, akik osztoznak zenei látásmódjában, és kompozícióit különösen kifejezően tudják interpretálni.

Azonban nem csak zenésztársként működnek jól együtt. Minden zenekartag aktívan lép fel a szólista szerepben, és tökéletesen illeszkedik abba a közös hangzásba, ami a köztük lévő energiaáramlás, az átláthatóság, az interakció és a dinamizmus által jön létre.

Jelenlegi programjukat is expresszivitás és karakteres, fülbemászó dallamok jellemzik, és mindig egy központi feladat köré épülnek: hogyan közvetítsenek érzelmeket a zenén keresztül.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

További ajánlataink


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!