Program


GoetheJazz - Erik Leuthäuser Quartet

GoetheJazz - Erik Leuthäuser Quartet

Leuthäuser saját kompozíció mellett a szöveges és zenei idézetek Hermann Hessétől Duke Ellingtonig és Wayne Shorterig sorakoznak az elektronikával fűszerezett programban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 21. szombat, 20:00

 Közreműködik:

    Erik Leuthäuser - ének
    Peter Meyer - gitár
    Bernhard Meyer - basszusgitár
    Andi Haberl - dob

A szemtelenül tehetséges Erik Leuthäuser már 19 évesen lenyűgözte a jazzrajongókat: In the Land of Oo-Bla-Dee című 2015-ös vocalese-albumán híres sztenderdek hangszeres szólóit énekli lenyűgöző precizitással és lazasággal. Wünschen című új lemezén a szikrázó virtuozitás mellé ezúttal egy álomszerű, már-már túlvilági hangvétel társul, Chet Baker és Art Garfunkel modorában. Leuthäuser saját kompozíció mellett a szöveges és zenei idézetek Hermann Hessétől Duke Ellingtonig és Wayne Shorterig sorakoznak az elektronikával fűszerezett programban. A széles érzelmi spektrumból merítő dalokat a kísérleti jazz, a prog-rock és a Neue Musik tájai közt szabadon mozgó testvérpár, Bernhard és Peter Meyer, valamint a a mesteri dobtechnikájáról ismert Andi Haberl kíséri.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

További ajánlataink


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!