Program


G.Ö.R.CS.
6

G.Ö.R.CS.

Földönkívüliek, magánkívüliek, a Biblia hősei, Phil Collins, Hamed, Kokó és Szujó Zoli, hogy csak néhány csillagot emeljünk ki a szereposztásból. Ennél többet az se tud meg az előadásból, aki megnézi, de bizonyosan jól fog szórakozni. Garantáltan minimum 75% kötelező tananyag koncentrátum!…  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 6. szerda, 19:00

Long-Martin- Tichenor-Kálloy
G.Ö.R.CS.
Görögök Összes Regéi és Cselekedetei
A Nem Komlett Shaekespeare Művek előadása

A Nem Komlett Shaekespeare Művek egész estés őrülete, aminek a címén kívül semmi köze a görögökhöz! Másfél óra musical-komédia, más téma, mint a S.Ö.R., de ugyanaz a szándék: XXI. századi formanyelv klasszikusokhoz.

Földönkívüliek, magánkívüliek, a Biblia hősei, Phil Collins, Hamed, Kokó és Szujó Zoli, hogy csak néhány csillagot emeljünk ki a szereposztásból. Ennél többet az se tud meg az előadásból, aki megnézi, de bizonyosan jól fog szórakozni. Garantáltan minimum 75% kötelező tananyag koncentrátum!

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

További ajánlataink


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!