Program


GOSPEL KARÁCSONY - a New Direction Gospel Chor (USA) koncertje

GOSPEL KARÁCSONY - a New Direction Gospel Chor (USA) koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 5. szerda, 19:00

Ezen az estén a Kölcsey Központ Nagytermét elárasztja a felszabadult, önfeledt zenélés. Először látogat Magyarországra a Tennessee Állami Gospel Kórus, a debreceni közönség elsőként lehet részese ennek a páratlan közösségi élménynek.

A 35 fős csapat zömében fiatalokból áll, de velük énekel 3 híres szólista is, többek közt a Debrecenben már megfordult David Bratton, aki több mint 40 héten át vezette a Billboard Gospel listját az Every Prais című világslágerével, melyet azóta már magyar nyelven is felénekeltek. A kórust mindig élőben, egy öt tagból álló zenekar kíséri. Repertoárjukban ragaszkodnak a gyökereikhez, az afro-amerikai gospel zenéhez, szívhez szóló dalokat adnak elő, igazságról, szegénységről, megértésről és Jézusról. A szólista és a kórus felelgetős énekéhez látványos, dinamikus koreográfiák tartoznak. Ennek köszönhetően már rengetegszer előfordult, hogy az előadás a közönséget is magával ragadta és a koncert vége felé a nézők már állva együtt énekeltek a kórussal.

Az 1997-ben Travis Bryan által alapított New Direction Tennessee Állami Gospel Kórus számos díjat és elismerést nyert már az évtizedek során. Amerikában jelenleg is az egyik legnépszerűbb, legközkedveltebb kórusok közé tartozik.

Az első nagy díját 2011-ben Atlantában nyerte a National Gospel of Fame-ben. Két évvel később, 2013-ban nyerte el a Verizon How Sweet The Sound rangos gospel versenyét, 2015-ben Louisville-ben a National Choir Explosiont a közönségdíjjal együtt, majd 2016-ban az alabamai Huntsville-ben a Joyful Noize kórusverseny első díját. Az New Direction folyamatosan növeli népszerűségét, rengeteg országban jártak már, valamint televíziós műsorokban is szerepeltek, mint például a Bobby Jones Gospel Show, Dewitt Johns, ahol olyan nemzetközi sztárokkal is felléptek, mint például Kevin Davidson & The Voices.

A kórus Justin Butler karmester vezetésével a 25 koncertből álló európai turnéja során Magyarországot követően még koncertet ad Romániába, Svájcba, Olaszországba és a Vatikánba is!

 

Kérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

További ajánlataink


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!