Program


Group'n'Swing: Játszom tovább - lemezbemutató koncert

Group'n'Swing: Játszom tovább - lemezbemutató koncert

Az idén 13 éves, Fonogram díjas Group’n’Swing Zenekar mindig kiemelkedő helyet foglalt el a magyar zenei palettán és megtiszteltetéssel tudhatja magának a szakma és a közönség egybehangzó elismerését. Az utóbbi években rendre megtöltik a MÜPA, a MILLENÁRIS, a MOM Kulturális Központ, a RAM Colosseum, a Várkert Bazár és a Városmajori Szabadtéri Színpad óriási koncerttermeit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 4. szerda, 19:30

Az idén 13 éves, Fonogram díjas Group’n’Swing Zenekar mindig kiemelkedő helyet foglalt el a magyar zenei palettán és megtiszteltetéssel tudhatja magának a szakma és a közönség egybehangzó elismerését. Az utóbbi években rendre megtöltik a MÜPA, a MILLENÁRIS, a MOM Kulturális Központ, a RAM Colosseum , a Várkert Bazár és a Városmajori Szabadtéri Színpad óriási koncerttermeit, bizonyítva, hogy nagyszínpadi showműsoraikra óriási igény van.

Előadásaikat a kiemelkedő zenei minőség, sodró lendületű koreográfia, felhőtlen jókedv és a közönségüket is magával ragadó pozitív energia fémjelzi A frissen elkészült negyedik, “Játszom tovább” című nagylemezük az eddigi legsokszínűbb mind közül. Igazi zenei csemege a soul, a pop, a twist, a rockabilly és a swing szerelmeseinek egyaránt. A zenekartól jól megszokott show természetesen ezen a koncerten is kiemelkedően fontos szerepet kap.

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

További ajánlataink


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!