Program


GULLIVER UTAZÁSAI - Danny Bain előadásában
3

GULLIVER UTAZÁSAI - Danny Bain előadásában

Zenés előadás különleges hangszerekkel, bábokkal maszkokkal Jonathan Swift regénye nyomán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 22. vasárnap, 10:30

Gulliver a nagy utazó bejárja a Lilliputiak és az Óriások földjét, hajózik a tengeren, repül a madarak szárnyán. Swift regényének történetei dalokban, zenében fogalmazódnak meg. A darab elején még nem érti a közönség a távoli országból érkezett Gulliver idegen hangzású szavait, mondatait, ám az előadás végére a közönség segítségével minden szó értelmet nyer. 

A produkcióban maszkok, bábok szerepelnek és különleges hangszerek láthatók, hallhatók, többek között megszólal a YAYBAHAR is. 

Gullivert és minden további szereplőt Danny Bain a „zenés mesélő” játssza el egyedül.

Dramaturg: Szántó Viktória
Tervező: Bodnár Enikő
Zeneszerző: Danny Bain
Koreográfus: Gyevi-Bíró Eszter
Rendező:Székely Andrea

Játssza:Danny Bain

 

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

További ajánlataink


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!