Program


Halász Judit: Játsszunk együtt !

Halász Judit: Játsszunk együtt !

A Játsszunk együtt! koncerten az eddig megjelent zenei anyagokból hallható válogatás, amely csokorba szedi Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb dalait.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 20. vasárnap, 11:00

Halász Judit: Játsszunk együtt!
Családi koncert

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként.
Klasszikus és kortárs magyar költők verseit évtizedek óta énekli a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek.

Generációk nevelkedtek fel a dalain, amelyeket a zenei és előadói igényesség mellett játékosság, humor, fantázia és nagyon sok szeretet jellemez, és amelyeket kicsik és nagyok is együtt énekelhetnek a koncerteken. 18 megjelent lemez után először egész estés filmkoncertet forgattak a művésznővel, „Csiribiri” címmel. Legutoljára 2014 őszén jelent meg lemeze, melynek címe: „Kezdődhet a mulatság”.

A Játsszunk együtt! koncerten az eddig megjelent zenei anyagokból hallható válogatás, amely csokorba szedi Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb dalait.
Legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését, és észrevétlenül szórakoztatva felhívni a figyelmüket az élet fontos törvényeire, amelyekhez alkalmazkodnunk kell, ha a humanizmus etikája szerint akarunk élni.

A gyerekek – Magyarországon elsőként – a Mosolyrend lovagjának választották. A Vígszínház tagja, a magyarországi UNICEF-elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari- és Érdemes Művész díjjal, a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével, valamint Kossuth-díjjal jutalmazta eddigi munkáját.
Műsoridő: 60 perc

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

További ajánlataink


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!