Program


HARLEM GLOBETROTTERS - 2021

HARLEM GLOBETROTTERS - 2021

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 27. kedd, 19:00

 

Kedves Jegyvásárló!

 

Ezúton szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy a még fennálló járványügyi helyzet tükrében az amerikai Harlem Globetrotters 2021. május 24-én a Tüskecsarnokba meghirdetett előadása egy későbbi, új időpontban kerül megtartásra! 

 

A jelenlegi helyzet, valamint a külföldiek Európába, illetve az európai országok közötti beutazási korlátozások miatt a Harlem Globetrotters a „Pushing the Limits” elnevezésű világkörüli turnéjának összes európai állomását elhalasztja. A produkciónak és nekünk is, mint szervezőknek az a célunk, hogy minden jegyvásárló részt tudjon venni az eseményen. Ezért kerül a turné összes állomása, köztük a budapesti esemény is egy olyan későbbi időpontra, amikor azt már biztonságosan, zökkenőmentesen tudjuk lebonyolítani.

 

A Harlem Globetrotters menedzsmentje az európai turné új időpontjain dolgozik. Amint véglegesedik az új budapesti dátum, értesíteni fogjuk Önt, addig is türelmét szeretnénk kérni.Kérjük, hogy a megváltott belépőjegyeit őrizze meg, melyek az új időpontra érvényesek lesznek.

 

Köszönjük türelmét és megértését, jó egészséget kívánunk!

 

Üdvözlettel:

 

Broadway Event Kft.

***********

 

Az új turné számos újdonságot ígér a közönségnek! A jelenleg 21 világrekorddal büszkélkedhető Globetrotters minden meccsen élőben kísérel meg újabb világrekordot felállítani. Több helyszínen előadják majd a teljesen elsötétített pályán a legendás „Magic Circle” („Bűvös kör”) labdaadogató bemelegítésüket, melynek során csupán csak egy világító Baden kosárlabda szolgáltatja majd az egyedüli fényforrást. A rajongók nagy örömére „Az ötödik negyed” elnevezésű interaktív, meccs utáni autogram-osztogatás is állandó eleme lesz a show-nak, ahol a közönségnek lehetősége nyílik közelről, személyesen találkozni a sztárjátékosokkal. Műsorukba visszatér a „Magic Pass”, amikor is a meccs előtt a rajongók a pályára léphetnek, elcsíphetik kedvenc játékosaikat egy fénykép erejéig, sőt, akár azt is megtanulhatják, hogyan kell az ujjuk hegyén pörgetni a labdát. És a csapat ebben az idényben ünnepli a négypontos dobás 10. évfordulóját – a sportágba ezt ők vezették be 2010-ben –, így minden bizonnyal, a távolról dobott kosarakból sem lesz hiány.

 

„A Globetrotters mindig is a szórakoztatásról és az újításról volt híres; ez a szezon sem lesz kivétel” – nyilatkozta Lou Dunbar legendás Globetrotter-játékos és vezetőedző. „Rajongóink mára már többet várnak el tőlünk egy egyszerű show-műsornál. Ez a turné minden eddiginél több szórakozást és izgalmat ígér. Alig várjuk, hogy újra pályára lépjünk, szeretnénk életre szóló emlékeket nyújtani!”


Magic Pass - Meet&Greet

Csatlakozz a meccs előtti Magic Pass Pre-Show-hoz! A meccs előtt, egy 30 perces interaktív esemény részese lehetsz, ahol személyesen találkozhatsz a Harlem Globetrotters játékosaival, autogramot gyűjthetsz és fényképeket is készíthetsz velük. A kosárlabda sztárjai megtanítanak néhány trükkre is, például arra, hogy hogyan tudod az ujjadon pörgetni a labdát! Fejlesztheted kosár tudásodat, a labdavezetést, a kosárra dobást és a zsákolást is gyakorolhatod velük! Lesznek kisebb méretű palánkok is, így a legkisebbek is úgy gyakorolhatnak, mint a Globetrotterek.



Fontos információ a Magic Pass Pre-Show-n való részvételhez:

- A Magic Pass Pre-Show a hivatalos meccs előtti, 30 perces esemény.

- Minden résztvevőnek rendelkeznie kell normál belépőjeggyel és Magic Pass jeggyel is, beleértve a gyerekeket, felnőtteket, kísérőket.

- A Magic Pass jegyre a 20%-os gyerekkedvezmény nem érvényes.

- A Magic Pass jegy a készlet erejéig, utólag is megvásárolható a normál jegy mellé. Utólag kizárólag csak a jegyirodákban vagy az esemény napján, a helyszínen van erre lehetőség.

- A pályán kötelező a puha/gumitalpú cipő viselése.

 

17.00 kapunyitás

17.30-18.00 Magic Pass Pre-Show – Meet&Greet

18:00 általános kapunyitás

19.00 meccs kezdete

 

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

 

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


zenés party két részben

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

További ajánlataink


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!