Program


Hegyvidéki Smooth Jazz Klub: Pálinkás Gergely és zenekara

Hegyvidéki Smooth Jazz Klub: Pálinkás Gergely és zenekara

Pálinkás Gergely gitáros a dallamos jazz egyik legeredetibb hazai képviselője. Gitártechnikája különleges, hiszen nem használ pengetőt. Egyujjas, körömmel történő pengetése különleges játékot és hangzást eredményez.

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 7. péntek, 19:30

Gergely 1969-ben született Vácott. Zenei tanulmányait hat éves korában kezdte szülővárosának zenei általános iskolájában. 12 éves koráig klasszikus zenét és hegedülni tanult. 16 évesen, autodidakta módon ismerkedett meg a gitárral és a könnyűzenével.

Elkötelezett híve a jazz, ezen belül is a smooth jazz zenei műfajnak, zenekarával a budapesti és vidéki jazz színpadok rendszeres vendége.

Pálinkás Gergelynek eddig két szólólemeze jelent meg: First Time (2016) és Boundaries (2017) címmel, mindkettő a Beagle Beat Records gondozásában. Az albumokon mások mellett olyan neves hazai muzsikusok működnek közre, mint Szendőfi Péter és Dörnyei Gábor dobos, Szappanos György basszusgitáros, Nagy Gergely “GERO” billentyűs, valamint Micheller Myrtill és Czerovszky Heni énekesnők.

Virtuóz gitárjáték, smoothjazz, latin jazz, funky muzsika!

Pálinkás Gergely – gitár
Nagy Gergely „Gero“ – billentyűs hangszerek
Szappanos György – basszusgitár
Nagy Zsolt – dobok

 

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

bohózat két felvonásban

További ajánlataink


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!