Program


Homo Ludens Project feat. Roskó Gábor: A csillagok szíve

Homo Ludens Project feat. Roskó Gábor: A csillagok szíve

Egyszer volt hol nem volt… Azt hitted ugye, hogy ez lesz a kezdés? Hát egy frászt, mert elég unalmas lenne így a szöveg. Persze, mert ha mesékről van szó, akkor rögtön úgy kell kezdeni, hogy messze, ahol még a madár se jár? Vagy egy távoli galaxisban? Nem ettünk meszet.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 27. szerda, 20:00

Egyszer volt hol nem volt… Azt hitted ugye, hogy ez lesz a kezdés? Hát egy frászt, mert elég unalmas lenne így a szöveg. Persze, mert ha mesékről van szó, akkor rögtön úgy kell kezdeni, hogy messze, ahol még a madár se jár? Vagy egy távoli galaxisban? Nem ettünk meszet. 
Apropó a cím! Az sem egyértelmű. Mert arról meg mit gondolsz majd? Jön a Farkas Bertalan, röpköd kicsit, meg valami színészecske Weöres Sándor verset olvas fel egy kórusmappából?
Hadd nyugtassalak meg. Egyszerűen csak mesélni fogunk. Tisztán, az emberről. Az emberről, aki olyan amilyen. Szép gondolat ugye? El kell, hogy keserítselek, de minden ember állat. Darwin csókoltat benneteket!
Ezekben az afrikai mesékben az állatoké lesz a főszerep. Na, már látom is, bólogatsz, hogy fabula. Fabula a tudod micsoda? Az a fatalpú táncosöreganyja a fedeles lábos mögött.
Viszont, ha bábjátékra vagy mesejátékra számítotok... hát barátocskáim, akkor nagyokat fogtok pislogni a szép kerek szemeitekkel!
Fekete humor és fekete zene, ez lesz az alap; és két boxos, világi figura, akik utat mutatnak az emberállat mesevilágában. Vagy éppenséggel, ha úgy tartja kedvük, ott hagynak lent, a csillagok szíve alatt.
Jah, egyébként: "Minden ember hülye." ezt talán még hozzátenné Beckett. Ha már színház... És, ha már szöveg, olvass infókat:

Állatok: Roskó Gábor állatai
Emberek (Blackfacek): Mezei Tímea, Szilágyi Szabolcs
Gazda: Roskó Gábor
Zenészek: Brindza Tamás, Haraszti Ádám, Pintér Norbert, Petrács Gábor
Fény: Nahóczki Viktor
Rendező asszisztens: Brindza Tamás
Rendező: Benkő Imola Orsolya

Koprodukciós partner: MASZK Egyesület
Támogató: EMMI

Alkotók: 
Kovács Gyula A.
Szilágyi Szabolcs
Benkő Imola Orsolya
Mezei Tímea
Petrács Gábor

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

További ajánlataink


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!