Program


Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra Palace

Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra Palace

angol koncertfilm, 118 perc, 2020
eredeti nyelven

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 7. szombat, 20:00

Oreratőr: Robbie Ryan
Vágó: Nick Emerson
Hang: Dom Monks 

 

Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra Palace című koncertfilmben Nick Cave szólóban, zongorán szólaltatja meg dalait, ritkán hallható, lecsupaszított formában, A koncerten egyaránt elhangzanak a Bad Seeds és a Grinderman korai szerzeményei és a Nick Cave & the Bad Seeds Ghosteen című legújabb albumán szereplő dalok. A filmben olyan jól ismert szerzemények csendülnek fel, mint az Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues and Girl In Amber. A 2020. júniusában rögzített felvétel eredetileg csak online volt elérhető, most azonban a rajongóknak lehetősége nyílik megnézni a filmet moziban, professzionális körülmények között négy eddig nem látott jelenettel kibővítve.

 Az Idiot Prayer a történelem furcsa és bizonytalan pillanatából származó emlék, amely a szokatlan, eddig ismeretlen helyzetből fakadt: a hónapokon át tartó bezárására, elszigeteltségére adott válaszként fogant. Az előadás felvételeit a díjnyertes operatőr, Robbie Ryan rögzítette (A kedvenc, Házassági történet) az Alexandra Palace lenyűgöző West Halljában. A film vágója Nick Emerson volt (Lady Macbeth, Emma, Greta), a zenét pedig Dom Monks rögzítette.

Jegyár: 3.000 Ft

Forgalmazó: Trafalgar Releasing

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

További ajánlataink


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!