Program


IMÁDOK FÉRJHEZ MENNI

IMÁDOK FÉRJHEZ MENNI

Az élet szép! És egyszerű...
…de nem annak, akinek mindjárt két férje is van! Tehát nem Victoria-nak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 25. csütörtök, 19:00

Maugham: Imádok férjhez menni
vígjáték 2 részben

Történetünk főszereplője már régen megállapodott Frederich mellet, aki történetesen a hősi halált halt első férje, William legjobb barátja. És boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Igen ám, de az élet nem mindig hozza a papírformát. Bill ugyanis nem halt meg, sőt, köszöni szépen nagyon is jól van. Évekkel az eltűnése után pedig haza is érkezik.
Be kell látni mindkét férfi törvényesen Victoria férje. De hogy tegyenek igazságot? A két férfi között megindul a harc. Melyikük válhatna el az asszonytól? Egyáltalán kié lehet az asszony? Hogyan oldják meg ezt a nem mindennapi problémát? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ Nádas Gábor és Szenes Iván W. S. Maugham regénye alapján készített fordulatokban gazdag zenés vígjátékából.

Szereplők: Fogarassy Bernadett, Egyházi Géza, Csengeri Attila / Várfi Sándor,
Czető Roland, Nyertes Zsuzsa, Fritz Éva, Bodrogi Attila, Lengyel Eleonóra

Rendezte: Márton András


Az előadás a hatályos járványügyi szabályok szerint lesz megtartva, ami adott esetben védettségi igazolvány felmutatását is jelentheti.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

További ajánlataink


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!