Program


Imi, mondj egy verset

Imi, mondj egy verset

Csuja Imre önálló irodalmi estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 4. hétfő, 19:00

Mindenki volt kisfiú, kislányka! A mi október 4.-i estünk főszereplője nem járt óvodába, mert nagyanyja otthon rendezte a Ház körüli tenger dolgot, és ő terelgette hősünket a versek szeretete

   az irodalom iránti érdeklődés felé.

   Továbbá az 1960-as 70-es években akiknek nem volt Tv-je az elindult a szomszédba ahhoz akinek volt már ilyen “csodája” otthon!

   Sokan voltak így Hajdúnánáson is. Vitték a hokedlit, kisszéket, és együtt nézték mit mutatnak a dobozban?

   Persze ebben is el lehet fáradni, bele lehet ebbe időközönként unni és ekkor hangzott el először és később egyre gyakrabban: “Imi! Mondj egy verset !”

   És Imi mondott és jól mondhatta mert tetszett a felnőtteknek.

   Verseket mond Petőfi Sándortól, Arany Jánostól, Ady Endrétől, Juhász Gyulától, Babits Mihálytól, Radnóti Miklóstól, József Attilától és másoktól.

   Ahogy mondja-elvarázsol..győződjenek meg erről!

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

További ajánlataink


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!