Program


Ismerd meg jobban gyermeked - a temperamentumok

Ismerd meg jobban gyermeked - a temperamentumok

A temperamentumok szerepe a gyermeknevelésben.
Karkus Ottó Waldorf-pedagógus előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 26. kedd, 18:30

„Vannak a tüzes gyerekek, akikben sok az erő, az indulat, ők a kolerikusak.
Vannak a nagyon lassúak, kényelmesek, barátságosak, olyanok, mint ahogyan a víz folyik, ők a flegmatikusak.
És vannak azok a gyerekek, akik kicsit mindent magukra vesznek, mindig minden érinti őket, kicsit szomorúak, magukba fordulók, a melankolikusak.
És a pillangók, akik röpködnek egyik helytől a másikig és sehol nem tudnak megnyugodni, mindig valami új dologba kezdenek, ők a szangvinikusok.

Úgy tűnik ma, hogy elvesztek azok a régi ösztönök, amikor megéreztük, milyen a másik, hogyan látja ő a világot és így nagyon sokszor keveredünk játszmákba akár gyermekeinkkel is. Mert nem értjük, hogy ő természetéből fakadóan másképpen viszonyul a dolgokhoz.

Például egy kolerikusnak az alaptermészete, hogy dühös lesz, hogy nem viseli el, hogy megszégyenüljön mások előtt. Ő irányítani szeretne. Ha nem tudjuk, hogy mire van szüksége, akkor nagyon sokszor nem megfelelőképpen szólunk hozzá. Mert nem értjük már a másik embert”

Az előadáson kulcsokat kaphatunk a különféle vérmérsékletű emberekhez, és ahhoz, hogy hogyan hozzuk ki a legjobbat magunkból és gyermekeinkből.

Előadó: Karkus Ottó

NAPI BELÉPŐVEL 10% ENGEDMÉNY A NAPFÉNYES ÉTTEREMBEN

Finom ételek - különleges programok: ez a Napfényes Étterem és Rendezvényterem. Egy helyen, külön parkolás és utazgatás nélkül gondoskodhat egy kellemes esti kulturális és gasztronómiai programról. A belvárosi Veres Pálné és Curia utca sarkán található Napfényes Étterem Rendezvénytermébe a lejárat az Étterem oldalában, a Curia u. 2. felől van. 
A programváltozás jogát fenntartjuk.
A Rendezvényterem a műsorok kezdete előtt fél órával nyit, a büfében friss limonádéval és helyben sült pogácsával várjuk vendégeinket. Asztalfoglalás a műsorok utánra: 36-20-311-0313. Információ a Rendezvényterem műsorairól, illetve terembérlésről: 36-30-231-6128 vagy info@napfenyesprogramok.hu. Szeretettel várjuk!

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

További ajánlataink


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!