Program


ISMERŐS ARCOK Jubileumi Nagykoncert

ISMERŐS ARCOK Jubileumi Nagykoncert

A jubileumi nagykoncert egyszeri és megismételhetetlen zenei élményt ígér.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 22. szombat, 18:00

A zenekarunk 2019-ben ünnepli a fennállásának 20. évfordulóját.                              
Ebből az alkalomból egy országos koncertturnét tervezünk “Egy vérből valók vagyunk – 20 év, 20 dalban, 20 helyszínen” mottóval. Az előadásokon exkluzív környezetben csendülnek fel az elmúlt 2 évtized legkedveltebb dalai, újragondolva akusztikus formában. A hagyományos koncertekhez képest hosszabb műsoridővel, más színpadképpel és egyedi megszólalással tesszük emlékezetessé az előadásokat. 
Ez az esemény egyszeri és megismételhetetlen lesz, hiszen ilyen felállásban és megszólalásban csak az országos turnéban szereplő helyszíneken mutatjuk be a dalainkat.     

Ajánlatunk


Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

További ajánlataink


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!