Program


Játékidő! Vár a varázslatos playmobil világa!

Játékidő! Vár a varázslatos playmobil világa!

Betekintést nyerhetsz a Playmobil iskola, óvoda, állatklinika, partiőrség, állatkert, vizimentők, űrutazók életébe! Tündérek, sellők, lovagok, sárkányok, dínók, kalózok és megannyi mesehős vár rád!
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 20. szombat, 10:00

1975-ben született meg az első Playmobil figura és ezek az alig 8 centis mosolygós figurák igen hamar meg is hódították a világot, évente több mint 100 millió figurát gyártanak le.

A Playmobil játékok kidolgozása nagyon részletgazdag, számos apró kiegészítő tartozik a készletekhez, így tökéletesen visszatükrözik a világot a gyerekek nagy örömére! Ennek köszönhetően a gyerekek órákon át el tudnak játszani egy-egy készlettel, hiszen az apró részletek miatt rengeteg történetet tudnak kitalálni a szereplőkkel.

Az adott téma élethűen jelenik meg, a sok kellék és kiegészítő is ezt a célt szolgálja. Témától függetlenül, nagyon változatos a formavilág, nagyon sokszínű és szép kidolgozásúak a játékok.

A Playmobil játékok mindig besorolhatók egy-egy témakörbe. Így például vannak az ókori Egyiptomba illeszkedő figurák vagy középkori kalózok, de akár rendőrök, tűzoltók, is megtalálhatók a kínálatban. A Playmobil évente több új témakört jelentet meg, miközben egyes (régebbi) témakörök gyártását egy idő után megszünteti. Egy témakörön belül több játék-féle is szerepel a kínálatban. Ezek a játékok természetesen mind összeillenek, és jól kiegészítik egymást - akár témakörtől függetlenül is. A Playmobilok sajátossága, hogy egy-egy játékhoz rengeteg kiegészítő is tartozhat: egészen apró eszközöktől kezdve, különböző járművükön át, a nagyobb épületekig.

Óriási Playmobil figurák és játszóház is vár majd!

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

További ajánlataink


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!