Program


Jazz Migration / La Litanie des Cimes (FR)
2

Jazz Migration / La Litanie des Cimes (FR)

A La Litanie des Cimes formáció, melyet a hegedűs Clément Janinet hívott életre Elodie Pasquier klerinétos és Bruno Ducret csellista társaságában 2019-ben, hosszú mozdulatokkal, lassú tempókkal és kontemplatív harmóniákkal játszik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 27. szombat, 20:00

Jazz Migration / La Litanie des Cimes (FR)

Közreműködik:
Clement Janinet – hegedű
Elodie Pasquier – klarinét
Bruno Ducret – cselló

A hármasfogaton belül az improvizáció szabadon áramló és befelé tekintő, anélkül, hogy visszafogottá válna. A folyamatosan váltakozó harmóniákat ellensúlyozza a témák állandó ismétlése. Szinte izgatott párbeszédeket hallani. Energiarobbanást. Bensőséges zűrzavar áll itt szemben a közös kinyilatkoztatással, szándékolt, élénk zenei effektek a melodikus finomsággal. Ez a fölöttébb nyitott zene úgy hangozhat, mintha egy apokalipktikus katasztrófafilm zenéje volna, amelyet magas fák tetejéről játszanak.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

További ajánlataink


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!