Program


j(A)zz! - Raadie: Vast Potential

j(A)zz! - Raadie: Vast Potential

Sok-sok zenekarban és formációban edződött, régóta fennálló zenei kapcsolatukra alapozva a közelmúltban megalakították a RaaDie-t, egy olyan különleges duót, ahol trombita és e-citera találkozik egymással, jó adag elektronikával körítve.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 31. csütörtök, 20:00

j(A)zz! | RaaDie: Vast Potential (AT)

Közreműködik:

    Lorenz Raab - trombita, elektronika
    Christof Dienz - e-citera, elektronika

„Minden darabjuk élmény!” Albert Hosp, Radio Ö1

Úgy Lorenz Raab (Volksoper Wien, XY-Band, Bleu, Helbock / Raab, stb.), mint Christof Dienz (Die Knoedel, Quadrat:sch, XY-Band, Phace, stb.) a bécsi zenei színtér jól ismert zenészei. Sok-sok zenekarban és formációban edződött, régóta fennálló zenei kapcsolatukra alapozva a közelmúltban megalakították a RaaDie-t, egy olyan különleges duót, ahol trombita és e-citera találkozik egymással, jó adag elektronikával körítve. Nyugodtan áradó, lassan hömpölygő kompozícióik – a trombita végtelen dallamaival, s az e-citera filigrán hangjainak és ritmusainak kíséretével – kellő időt biztosítanak azok dramaturgiai fejlődéséhez, melyben komoly szerephez jutnak az improvizációk is. A szikár felállás ellenére a RaaDie zenéje tágas tereket nyit meg előttünk, s úgy érezzük, mintha a két zenész több hangszeren is játszana egyszerre.

A Vast Potential, a duó debütáló albuma 2019 elején jelent meg a berlini Traumton kiadónál.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat
legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

bohózat két felvonásban

További ajánlataink


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!