Program


j(A)zz! / Tree

j(A)zz! / Tree

A trió zenei megközelítése mentes mindenféle dogmától – és ez nagyon üdítő: a régebbi stíluselemeket okosan frissítik fel, teszik maivá, szabadítják fel és ötvözik modern stílusjegyekkel, hogy új hibrideket alkossanak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 11. szerda, 20:00

j(A)zz! / Tree

KÖZREMŰKÖDIK:
Andreas Waelti - nagybőgő
Georg Vogel - zongora
Michael Prowaznik - dob

A filmekben a helyszín és az időpont felvázolását arra szokták használni, hogy egy történetnek egy speciális atmoszférában megágyazzanak és érzelmi hátteret adjanak annak – de ezek az információk általában keveset árulnak el magáról a történetről, annak jelentéséről vagy esetleges megoldásáról. A bécsi Tree együttes kompozíciói hasonló célt szolgálnak: az alapok adottak számukra, de ezek a zenei témák az improvizáció és az interakció folyamán válnak igazán élő, lélegző történetekké.

Georg Vogel, Andreas Waelti és Michael Prowaznik jazzt játszik annak minden lehetséges formájában, az előre megtervezett és intuitív ötletek összjátékának szentelve magát, improvizációjuk során kidolgozva vagy szembeállítva ezen minőségeket. A trió zenei megközelítése mentes mindenféle dogmától – és ez nagyon üdítő: a régebbi stíluselemeket okosan frissítik fel, teszik maivá, szabadítják fel és ötvözik modern stílusjegyekkel, hogy új hibrideket alkossanak. A Tree a szó legjobb értelmében egységként működik, meggyőzően bizonyítva, hogy a zene a posztmodern időkben is őrzi különleges vitalitását.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

zenés party két részben

További ajánlataink


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!