Program


JazzLab Orchestra: Quintessence (CA)

JazzLab Orchestra: Quintessence (CA)

A nyolc zenészből álló, montreali székhelyű Jazzlab Orchestra idén ünnepli fennállásának tizenötödik évfordulóját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 19. kedd, 20:00

JazzLab Orchestra: Quintessence (CA)

Közreműködik:

    Samuel Blais - szaxofon
    Mario Allard - szaxofon
    Alex Francoeur - szaxofon
    Jacques Kuba Seguin - trombita
    Thomas Morelli - harsona
    Félix Stüssi - zongora
    Alain Bédard - nagybőgő
    Louis -Vincent Hamel - dob

A nyolc zenészből álló, montreali székhelyű Jazzlab Orchestra idén ünnepli fennállásának tizenötödik évfordulóját. Ez a művészi kollektíva – tagjai között mindig is a montreali jazz szcéna vezető figuráival – számos projektet alkotott az évek során. Hat albummal és világszerte több mint 250 koncerttel a hátuk mögött idén elkészítették legfrissebb, Quintessence című új albumukat, melynek zenéjét Félix Stüssi zeneszerző és zongorista komponálta.

„Alain Bédard bőgős – egyben az Effendi Records alapítója – 15 évvel ezelőtt hozta létre a Jazzlab Orchestrát. A jeles évforduló alkalmából a kiemelkedő zongorista, Félix Stüssi kilenc kompozíciót írt, amelyek a zenekar pályájának lényeges pontjait ragadják meg. Montreal és Québec jazz-életének egyik kulcsszereplőjeként az évek óta kiemelkedő kompozíciókkal jeleskedő Jazzlab igencsak pezsdítő jazzel állt elő, mely a legjobb ízléssel idézi az Art Blakey Jazz-Messengerst az 50-60-as évekből, vagy a modernizmust. Alain Bédard és tettestársai, ahogyan a nevük is mutatja, igazi ötlet-laboratóriumot üzemeltetnek, a legmesszemenőbb eredményekkel. A Quintessence merész kompozíciókat vonultat fel, nagyszerű zenészekkel – öröm hallgatni!”
Christophe Rodriguez, CDJAZZ

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

További ajánlataink


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!