Program


Jótékonysági Bál - A csillagos Éjszaka

Jótékonysági Bál - A csillagos Éjszaka

A New York Palota Báltermében vacsorával és színes programokkal vár mindenkit A csillagos éjszaka - Rotary Jótékonysági Bál. Az est célja a szívbeteg gyermekek megsegítése a Rotary Gift of Life programján keresztül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 8. szombat, 18:00

A New York Palota Báltermében vacsorával és színes programokkal vár mindenkit a A csillagos éjszaka - Rotary Jótékonysági Bál. Az est célja a szívbeteg gyermekek megsegítése a Rotary Gift of Life programján keresztül.

Az est csillagai GÁJER BÁLINT, a swing hercege és KATHIA DOBO, aki az erre az estére megálmodott ruhakölteményeit hozza el nekünk. A programok mellet vacsora és open bar várja kedves vendégeinket, amelyet a jegyár tartalmaz! 

Éjfélkor tombola, értékes nyereményekkel, melynek fődíját a Dráva Hotel Thermal Resort****  ajánlotta fel. További partnereink: Porsche Inter Auto Hungária, Schoeffel Gyöngy, Demeter Chocolate, Neked Csak Dezső Brewpub & Birsto, Izabella Dental.

Csapj le a limitált mennyiségben elérhető Early Bird jegyekre, és légy részese Te is a báli időszak legvarázslatosabb estjének, amelyet a csillagos éjszakák magával ragadó hangulatában töltünk majd el Budapesten, a New York Palota báltermében! 

Az est színeinek, a téma jegyében, a SÖTÉTKÉK ÉS A FEHÉR színeket választottuk, és bátorítunk minden kedves vendéget ezek ruha, maszk vagy egyéb kiegészítő révén történő viselésére!

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a bálra kizárólag előzetesen van lehetőség jegyvásárlásra, a rendezvény napján, a helyszínen arra már nem lesz lehetőség.

A jótékonysági bál támogatottja idén is a Rotary Gift of Life - Ajándékozz életet! programja lesz.
A Gift of Life programot a Rotarysták hívták életre közel négy évtizede azért, hogy a rászoruló szívelégtelenségben szenvedő gyerekeknek, akiknek nincs más esélye az életre, segítséget és orvosi ellátást nyújtsanak. A program mindeddig 67 országban 17 000 gyermeknek segített.

Program:

18:00 - Kapunyitás
19:00 - Vacsora - Svédasztalos vacsora zenei aláfestéssel, amely italcsomagot is tartalmaz (bor, sör, üdítő, kávé).
20:30 - Gájer Bálint - A Fonogram-díjas énekes koncertje Frank Sinatra és Michael Bublé dalokkal.
22:00 - Kathia Dobo - Exkluzív divatbemutató az elegancia és a csillogás jegyében.
23:30 - Tombola

Dress Code: formal / báli

- Early Bird jegy: belépés a rendezvényre, vacsora és italcsomag (Korlátozott számban elérhető.)
- Normál jegy: belépés a rendezvényre, vacsora és italcsomag
- Kiemelt Támogatói jegy: belépés a rendezvényre, vacsora és italcsomag egyúttal kiemelt összeggel támogatja az esemény célját

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

További ajánlataink


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!