Program


Jövőre veled ugyanitt 2.

Jövőre veled ugyanitt 2.

A romantikus vígjáték mindkét része önálló produkció, így teljes értékű élményt nyújt csak a 2. rész megtekintése is.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 8. szerda, 19:00

Jövőre veled ugyanitt 2

Doris és George már nem fiatal. De nem tudnak lemondani az évenkénti egyszeri találkozásról. Titkos szeretők már 25 éve. Gyerekük született, sőt unokájuk is, de nem tudják, nem akarják elengedni egymást. Viszont a válás és az új házasság sem opció. Mi tartja össze ezt a viszonyt? Szex? Szorongás? Függetlenségi vágy? Önmaguk mítosza?

Az első rész folytatása a boldogság utáni vágyat az abszurditásig fokozza humorral, kedvesen, legyőzve a rosszat, megragadva a közönséget.

Szereplők:
Váradi Eszter Sára         Doris
Keller János                 George

Közreműködők:
Bátonyi György        Díszlettervező
Kárpáti Enikő           Jelmeztervező
Weil Szilvia       Súgó - ügyelő - rendezőasszisztens
Hargitai Iván                 Rendező

Ajánlatunk


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

További ajánlataink


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!