Program


Julien Klopfenstein: Framed Perspectives
3

Julien Klopfenstein: Framed Perspectives

Julien Klopfenstein új produkciója, a "Framed Perspectives," bemutatásra kerül a nemrég megnyílt Apollo Galériában, a Budapest Design Week részeként. Julien nemzetközi művészekből álló csapatot hívott össze ehhez az innovatív előadáshoz, amely ötvözi a kortárs táncot, az installációs művészetet és a zenét, miközben a kapcsolódás és az izoláció témáit vizsgálja.

Aktuális előadások



“Kapcsolódás és elszigeteltség. Két férfi – Julien Klopfenstein és Petrovics Sándor – mozgása egy lenyűgöző, változó kockaszerkezetben. Az általuk megalkotott szuggesztív képek segítségével választ keresnek a mai világ egyik nagy kérdésére: amikor az egyéni ideálok és önállóság áthatják mindennapjainkat, hogyan kapcsolódunk egymáshoz? A tánc, a performansz és az installáció határvonalán mozogva, ez az érzékeny és kontemplatív előadás az izoláció és a kapcsolódás közötti határokat, feszültségeket és lehetőségeket kutatja – a mozgás nyelvén.”

 

Kreatív Csapat:

Rendezés és dramaturgia: Julien Klopfenstein

Társművész, vizuális tervezés: Oleg Borisuk

Koreográfia és előadás: Julien Klopfenstein és Petrovics Sándor

Zenei komponálás: Adrien Döminique Cronet

Díszlettervezés: Julien Klopfenstein, Oleg Borisuk, Marcibányi Marcell

 

Produkció Partnere: JCC Budapest - Bálint Ház

Támogató: SÍN Kulturális Központ

További ajánlataink


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Az 1956-os emblematikus zeneszámokat és megrázó szöveges idézeteket gondosan kidolgozott dramaturgia szerint a korabeli Filmhíradó felvételeivel egységben készítettük.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!