Program


Kacsint a hold

Kacsint a hold

A klasszikus kabaré és a „pesti humor” a kultúránk részét képezi. Ezen az estén remek kabaréjeleneteket láthatnak, sanzonokkal, ismert kuplékkal fűszerezve. Önfeledt szórakozás vár minden kedves nézőnkre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 25. vasárnap, 20:30

Kacsint a hold...
-zenés kabaré-

A klasszikus kabaré és a „pesti humor” a kultúránk részét képezi. Ezen az estén remek kabaréjeleneteket láthatnak, sanzonokkal, ismert kuplékkal fűszerezve. Önfeledt szórakozás vár minden kedves nézőnkre.

Szereplők: Szemerédi Bernadett, Komáromi Anett, Vanya Tímea, Harcsa Boglárka, Nádházy Péter, Ragány Misa, Timkó János, Varga Viktor, Boronyák Gergely, Nagy Róbert, Papp Csaba, Biró Gyula

Rendező: Dósa Zsuzsa

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

További ajánlataink


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!