Program


Káddis Térey Jánosért

Káddis Térey Jánosért

Vadonatúj Prieger-mű, mely Térey János költői hangját és üzenetét vonja új mezőbe az imádság, a szépirodalom, a kortárs elektronika és a biblikus motívumok segítségével. Egyszerre szól az irodalomrajongóknak, a színházszeretőknek, a zenekedvelőknek egy távoli univerzumból, a teremtő Isten szerető figyelméből, oda és vissza.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 8. hétfő, 19:00

Káddis Térey Jánosért

Vadonatúj Prieger-mű, s annak szekszárdi ősbemutatója, mely Térey János költői hangját és üzenetét vonja új, meglepő, mégis szakrális kompozíciós mezőbe az imádság, a szépirodalom, a kortárs elektronika és a biblikus motívumok segítségével.

Egyszerre szól az irodalomrajongóknak, a színházszeretőknek, a zenekedvelőknek egy távoli univerzumból, a teremtő Isten szerető figyelméből, oda és vissza. A Kaddist 11 hónapon át mondják az elhunyt szerettekért, de mi mondjuk mindig, mindenkor Térey Jánosért, a debreceni születésű költőóriásért, a humoros barátért, a kegyelmet nem ismerő repperért, az építészetrajongó struktúraépítőért, a botanikus kertek rajongójáért, a 24/24 órás emberért, aki tavaly hunyt el tragikusan fiatalon, 49 évesen.

Külön érdekessége a szekszárdi bemutatónak, hogy pár nappal megelőzi a budapesti Margó Könyvfesztivál bemutatóját.

Előadják:
Prieger Zsolt (Anima Sound System)  és Törőcsik Franciska

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

További ajánlataink


házastársi ping-pong Kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról őszintén és cinkos humorral.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!