Program


Kállai Ernő (hegedű) és Balázs János (zongora) koncertje / BTF 2020

Kállai Ernő (hegedű) és Balázs János (zongora) koncertje / BTF 2020

Beethoven: G-dúr hegedű-zongora szonáta, op. 30
Schumann: a-moll hegedű-zongora szonáta, op. 105
Beethoven: A-dúr (Kreutzer) hegedű-zongora szonáta, op. 47

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 16. csütörtök, 19:30

Generációjának karizmatikus egyénisége, a hegedűművész Kállai Ernő a budapesti Zeneakadémián és a New York-i Juilliard Schoolban tanult, utóbbi helyen Itzhak Perlman volt a mestere. Elkötelezett kamarazenész, Balázs Jánossal hosszú évek óta ismerik egymást, szinte nem múlik el úgy év, hogy ne lépnének fel együtt. 2012-ben 2. díjat nyertek Angliában, a Tunbridge Wells-i Nemzetközi Zenei Versenyen. Kállai Ernő a 2019-ben Kossuth-díjjal kitüntetett Balázs Jánossal a hegedű-zongora szonátairodalom remekműveiből játszik.

A koncert a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

További ajánlataink


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!