Program


Kamarás Iván: Egy újabb fess pesti este

Kamarás Iván: Egy újabb fess pesti este

Az Egy fess pesti este nem egy hagyományos színész koncert-est. A ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film) zenéi, a Meseautótól, a Jamaicai trombitáson át, a Kicsit szomorkás a hangulatomtól, a Villa Negráig. A dalok a múltba repítenek ugyan, de abszolút mai hangzással.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

EGY FESS PESTI ESTE - Kamarás Iván koncertje

Kamarás Iván korosztályának egyik legnépszerűbb és legfoglalkoztatottabb színésze.

Az Egy fess pesti este nem egy hagyományos színész koncert-est. A ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film) zenéi, a Meseautótól, a Jamaicai trombitáson át, a Kicsit szomorkás a hangulatomtól, a Villa Negráig. A dalok a múltba repítenek ugyan, de abszolút mai hangzással. Kamarás pedig bátran cáfol rá a rossz szállóigékre: régen minden jobb volt, bezzeg a mi időnkben, hiszen, ma éljük a holnap tegnapját, hol vannak ma az igazi nagy egyéniségek, manapság már nincs ilyen tehetség, és így tovább… Az idő mindent megszépít? Legyen inkább a jelszó: NO-SZTALGIA.

Dőlnek a tabuk, és a nézők is a nevetéstől, bátran vallja: nem minden jó, ami régi. A néző tulajdonképpen bepillanthat a piedesztálra emelt múlt kulisszái mögé, Iván őszinte véleményével és közvetlen humorával.

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

További ajánlataink


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!