Program


Káosz karácsonyra

Káosz karácsonyra

Havi 1 alkalommal jelentkezünk filmvetítéssel, meghívott vendéggel, akivel Petró Karesz körüljárja az aktuális film témáját, érdekességeit, amelynek folyamában a közönség részvételére is feltétlen számítunk!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 14. péntek, 18:00

Cinema Sziget Filmklub
Havi 1 alkalommal jelentkezünk filmvetítéssel, meghívott vendéggel, akivel Petró Karesz körüljárja az aktuális film témáját, érdekességeit, amelynek folyamában a közönség részvételére is feltétlen számítunk!

KÁOSZ KARÁCSONYRA
amerikai vígjáték, 105 perc, 2015

Charlotte Cooper (Diane Keaton) a tökéletes karácsonyról álmodik, amikor esik a hó, sül a pulyka, illatoznak a sütemények, és boldog egyetértésben összegyűlik az egész család. Mindent el is követ ennek érdekében, csak egyvalamivel nem számol: a családtagokkal. Mert ahol négy generáció gyűlik össze, ott előbb-utóbb kitör a káosz...
Charlotte és Sam (John Goodman) negyven éve házasok, és a szeretet ünnepén ők látják vendégül az egész rokonságot. Lányuk, Eleanor (Olivia Wilde) csinos, okos és meglehetősen frusztrált, mert még nem sikerült megtalálnia a tökéletes pasit. Szülei nagy meglepetésére beállít egy jóképű idegennel, akit a reptéren kért meg, hogy játssza el a vőlegénye szerepét.
Hank egyedülálló apaként próbál kislánya mellett helytállni, inkább kevesebb, mint több sikerrel.
A kleptomániás Emma pedig a tökéletes karácsonyi ajándék keresése közben se tud kibújni a bőréből, emiatt a karácsonyt kis híján rács mögött tölti.
De nem hiányozhat a nagy családi örömünnepélyből Sam kissé már szenilis nagynénje, Fishy néni, Charlotte bűbájos apja, Bucky, aki karácsonyi ajándékként egy kedves fiatal pincérnőt visz haza.

Egy tökéletesen tökéletlen családot ismerhetünk meg, ahol különféle konfliktusok és ellentétek ütik fel a fejüket. A film a nehézségeket komikusan tálalja és megmutatja, hogy a szeretet ereje képes mindennek ellenére összetartó erővé válni.
A Karácsony közeledtével talán még inkább erre tudjuk fordítani a figyelmünket és jobban megérteni a számunkra legfontosabb embereket.

Főszereplők: Diane Keaton, John Goodman, Olivia Wilde
Rendező: Jessie Nelson

A program az NKA támogatásával valósul meg!

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

További ajánlataink


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!