Program


Karosi Júlia, Kristjan Randalu és Juhász Gábor - Jazz itt!

Karosi Júlia, Kristjan Randalu és Juhász Gábor - Jazz itt!

Különleges formáció, három különböző zenei világból érkező, ugyanakkor tökéletes összhangban lévő muzsikus lép színpadra. Karosi Júlia gyakorta látott vendég a legrangosabb magyar és külföldi pódiumokon.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 17. szerda, 19:00

Jazz itt!
Karosi Júlia, Kristjan Randalu és Juhász Gábor A Zeneakadémia saját szervezésű programja
Bartók: Mikrokozmosz, BB 105 – részletek (átdolgozás)
Részletek a Hidden Roads című lemez anyagából
Részletek a Without Dimensions című lemez anyagából

Karosi Júlia (ének)
Kristjan Randalu (zongora)
Juhász Gábor (gitár)

Különleges formáció, három különböző zenei világból érkező, ugyanakkor tökéletes összhangban lévő muzsikus lép színpadra. Karosi Júlia gyakorta látott vendég a legrangosabb magyar és külföldi pódiumokon. A klasszikus zenei háttérből kibontakozó jazzénekesnő előadóként kiváló ízléssel nyúl Gershwin és Cole Porter örökzöldekké vált műveihez, de Bartók munkásságával is kiemelten foglalkozik. Szerzőként is bemutatkozott, számos díj és album fűződik a nevéhez. Juhász Gábor hazánk egyik nagy jazzgitáros egyénisége, több sikeres lemez közreműködője zeneszerzőként, zenekarvezetőként, hangszerelőként és gitárosként egyaránt. Kedvelt apparátusa a trió, de duóban és nagyobb jazzegyüttesben is láthatta már a közönség. Az est külföldi vendége az észt származású, ám Németországban nevelkedett Kristjan Randalu, aki tanulmányait Stuttgartban, Londonban és New Yorkban végezte, és azóta már 40 lemezen közreműködött, valamint 2006-ban Grammy-díjra is jelölték. Műsorukban helyet kapnak Karosi Júlia szerzői lemezei, a Hidden Roots és a Without Dimensions dalai, de felcsendülnek Bartók Mikrokozmoszának részletei is.

Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

További ajánlataink


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!