Program


Katáng koncert

Katáng koncert

A Katáng zenekar a gyerekeknek írt dalokon, megzenésített verseken keresztül kíván szólni az egész családhoz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 16. szombat, 10:00

Katáng koncert

Sajátos zenéjük a kelta, magyar, klezmer és balkán népzene hangulataiból merít és jeles magyar költők verseiből táplálkozik. Bensőséges hangulatú dalaikból mesék kerekednek ki, amelyek megmozgatják a gyerekek és a felnőttek fantáziáját. Ennek a világképnek fontos eleme a természet szeretete, az állatok, növények, a természeti jelenségek, így a folyók, források, erdők, mezők világa.

Koncertjeiken sok izgalmas hangszert szólaltatnak meg, többek között kelta hárfát, ír furulyákat, tangóharmonikát, ukulelét, banjot és számos érdekes ütőhangszert.

A zenekar kiemelten fontosnak tartja, hogy a gyerekek és a felnőttek bevonásával, azaz a közönséggel közösen hozza létre a zenei élményt.

A zenekar tagjai:
Chilton Flóra – kelta hárfa
Farkas Péter – ének, gitár, banjo, cinco, ukulele
Kaczúr Csilla – ének, harmonika, ír furulyák
Kas Bence – ének, ütős hangszerek
Misik Zoltán – bőgő
Sólyom Imre(örökös tag) – vokál, bőgő

Kezdés: 10:00
Vége: 11:00
Helyszín: Pannónia Ház

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

További ajánlataink


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!