Program


KÉT ÖSSZEILLŐ EMBER
4

KÉT ÖSSZEILLŐ EMBER

Két összeillő ember. Két magányos, útkereső ember. Tehetségük sugárzó, mint a nap. Ugyanazt a ragyogó, magasra ívelő, de rögös, iszonyúan rövid utat járják be. Két érzékeny, önnönmagával és a világgal folyton vívódó, ugyanazt a nehéz utat választó ember. Két kiváló, folyton küzdő, boldogtalan ember.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 21. péntek, 19:00

CSIKÓS ATTILA: KÉT ÖSSZEILLŐ EMBER

zenés színmű Domján Edit és Szécsi Pál szerelméről költői képekben, szerelmi fantázia

Az előadást az UMPA Ügynökség engedélyezte.

Két összeillő ember. Két magányos, útkereső ember. Tehetségük sugárzó, mint a nap. Ugyanazt a ragyogó, magasra ívelő, de rögös, iszonyúan rövid utat járják be. Két érzékeny, önnönmagával és a világgal folyton vívódó, ugyanazt a nehéz utat választó ember. Két kiváló, folyton küzdő, boldogtalan ember. Találkozásuk sorszerű volt, tíz hónap alatt mindent megjártak, mennyet és poklot. Domján Edit és Szécsi Pál. Róluk szól a történet. Aki életre kelti őket – két kitűnő színész – Komáromi Anett és Nagy Róbert.

12 ÉVEN ALULIAK SZÁMÁRA NEM AJÁNLOTT

MŰFAJ: ZENÉS JÁTÉK

FELNŐTT BÉRLETEN KÍVÜLI ELŐADÁS

Szereplők:

Domján Edit: Komáromi Anett

Szécsi Pál: Nagy Róbert

Alkotók:

Korrepetitor: Galambos Hajnalka

Zongorán kísér: Papp Gyula

Rendezőasszisztens – Súgó – Ügyelő: Lakatos Viktória

Rendező: Tarsoly Krisztina

Dalszerzők: Aldobolyi Nagy György, Auth Endre, Domenico Modugno, Enrica Bonnacort, Havasy Viktor, Ivanovici, Máté Péter, Mészöly Dezső, Neményi Tamás Antal, S. Nagy István, Szécsi Pál, Tomsits Rudolf, Vadas Tamás, Vándor Kálmán, Varga Kálmán, Vass Valéria, Wolf Péter

Ajánlatunk


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

További ajánlataink


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!