Program


Klasszikus Film Maraton: Az ÚT - Isten tudja hova

Klasszikus Film Maraton: Az ÚT - Isten tudja hova

német turnéfilm, 113 perc, 1990
angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 5. csütörtök, 21:00

Rendező: Uli M. Schüppel

Forgatókönyvíró: Uli M. Schüppel
Operatőr: Uli M. Schüppel
Zene: Nick Cave
Szereplők: Blixa Bargeld, Nick Cave, Mick Harvey, Rayner Jesson, Lydia Lunch, Kid Congo Powers

 

Uli M. Schüppel öt héten át követte a Nick Cave and The Bad Seeds észak-amerikai turnéját 1989-ben. A rendező elsősorban arra volt kíváncsi, hogy miből áll a zenészek élete a fellépéseken kívül, milyen rutin szerint élik mindennapjaikat. A végeredmény nem koncertfilm, mégis több mint egyszerű road movie, mert mind stílusában, mind tartalmában messze túllép a rockzenéhez kötődő, unalomig ismert kliséken. Nick Cave költészetének mélységei a cinema verité módszerének aprólékos hitelességével kapcsolódnak össze, és a fekete-fehér, szemcsés képek egy zenei legenda különösen érzékeny portréját rajzolják meg. A mára már klasszikussá vált, páratlan erejű dokumentumfilm nem maradhatott ki a fesztivál zenés filmeket bemutató összeállításából.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

További ajánlataink


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach…

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!